Lajm

Saimiri e la për Merin flet Generda dhe tregon skandaIin/ Ai më ka…

Saimiri e la për Merin flet Generda dhe tregon skandaIin/ Ai më ka…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Teksa pritet që së shpejti të fillojë “Love Story 2”, ende në media flitet për çiftin Sajmir-Meri, dhe për dyshimet e një lidhje të vërtetë mes Sajmirit dhe Generdës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Saimiri e la për Merin flet Generda dhe tregon skandaIin/ Ai më ka…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet