Lajm

Ky përbërës kaq i lirë i kuzhinës suaj do bëj mrekulli në flokët tuaj, ja mënyra se si duhet ta përdorni

Kush do të thoshte që artikulli të cilin çdo ditë e përdorin në kuzhinë mund të bëjë aq shumë për bukurinë tonë. Kripa e detit është jashtëzakonisht e pasur me minerale siç janë magnezi,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kaliumi dhe natriumi, ndërsa atë e bëjnë aleat shumë të fuqishëm të bukurisë. Përdoret për pi lingtë fytyrës dhe trupit, zbardhjen e dhëmbëve, si edhe banjë për shputa të lodhura, por a e keni ditur që mund t’jua zgjidhë problemin me zbokthin?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është bonus që ky tretman, në të cilin blogeret botërore betohen, është i lirë, një kg kripe të trashë kushton më pak se 1 euro. Qe se si duhet të veproni. Njomni flokët dhe ndani në disa pjesë. Nëpër sipërfaqe të kokës qitni një ose dy lugë kripë deti dhe me gishta të lagur bëni butësisht masazh flokëve 10-15 minuta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet