Lajm

Fshatari i pasur Serb bleu 3 gra 22 vjeçare nga Shqipëria për vetëm 4000 Euro

Gazeta serbe “Blic”, sjell rrëfime të reja lidhur me martesat e vajzave shqiptare dhe serbëve të cilat sa vijnë e shtohen. Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rrezik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë. Rasti i fundit ka ndodhur në Prokuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe agjencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gazeta serbe “Blic”, sjell rrëfime të reja lidhur me martesat e vajzave shqiptare dhe serbëve të cilat sa vijnë e shtohen. Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rrezik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë. Rasti i fundit ka ndodhur në Prokuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe agjencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive