Lajm

Dy metra femër dhe e mirë si yll/ Këngëtarja shqiptare kërkon burrë: Kam mbetur në derë

Këngëtarja e njohur Ermiona Lekbello, e ftuar në “Ftesë në 5”, ka folur për jetesën impenjative që bën, mes Italisë dhe Shteteve të Bashkuara./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, Ermiona foli edhe për jetën sentimentale ku u shpreh se e shikon në plan të largët të pasurit një marr ëdhënie me ndonjë mashkull.ShiFOtot Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Këngëtarja e njohur Ermiona Lekbello, e ftuar në “Ftesë në 5”, ka folur për jetesën impenjative që bën, mes Italisë dhe Shteteve të Bashkuara. Ndërkohë, Ermiona foli edhe për jetën sentimentale ku u shpreh se e shikon në plan të largët të pasurit një marr ëdhënie me ndonjë mashkull.ShiFOtot Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive