Lajm

Ai më kë tradhtuar’. Si i priti ish-bashkëshorti i Albëries deklaratat e saj? Hatërmbetje?

Këngëtarja e suksesshme Albërije Hadërgjonaj ishte e ftuar në programin e moderatorit Ermal Peçi ‘Një kat më lart’. Që në nisje ajo deklaroi se mendohet për daljet e saj dhe se donte të mbyllte intervistat këtë kohë në Shqipëri me Ermalin, pasi kishte ndjerë energjinë pozitive rreth programit dhe se të afërmit i kishin sugjeruar të mos mendohej dy herë për ‘Një kat më lart’./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nisur nga kjo Ermali i tha Albërijes se është ndër të pakta personazhe që flet pa doreza në ekranet shqiptare, si për jetën private ashtu edhe për atë artistike, ndaj kënaqësia ishte e shtuar. Duke marrë spunto nga kjo, deklaratat e saj për ish-bashkëshortin bënë para disa javësh xhiro në mediat online. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Këngëtarja e suksesshme Albërije Hadërgjonaj ishte e ftuar në programin e moderatorit Ermal Peçi ‘Një kat më lart’. Që në nisje ajo deklaroi se mendohet për daljet e saj dhe se donte të mbyllte intervistat këtë kohë në Shqipëri me Ermalin, pasi kishte ndjerë energjinë pozitive rreth programit dhe se të afërmit i kishin sugjeruar të mos mendohej dy herë për ‘Një kat më lart’./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet