Lajm

42 Vjeçarja Kërkon Burrë T I: Jam Nga Kosova, Jam E Vi*Gjër Kam Jetuar Me Mamin E Dua Për Shtëpi Burrin!/

42 Vjeçarja Kërkon Burrë T I: Jam Nga Kosova, Jam E Vi*Gjër Kam Jetuar Me Mamin E Dua Për Shtëpi Burrin!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

42 Vjeçarja Kërkon Burrë T I: Jam Nga Kosova, Jam E Vi*Gjër Kam Jetuar Me Mamin E Dua Për Shtëpi Burrin!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet