Lajm

Μora telefonin e burrit tim dhe pata një “Ρrekje të Βutë” të nënshkruar: Kur dëgjova se kush më thirri, u fυndosa nga tυrpi

Lexoni rrëfimin e një gruaje që as nuk mund të ëndërronte se çfarë do të ndodhte me të kur ajo fshehurazi mori telefonin e burrit të saj.Një rrëfim i një gruaje u shfaq në internet,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

i cili së pari i gëzoi shumë, pastaj zemëroi disa dhe disa qeshën për ironi të gjithë historisë.“Nga rruga, unë nuk jam xheloz, dhe nuk kam menduar se ai do të më marrë jashtë, ai beson, por një natë ai nuk më dha qetësi dhe kur burri im ra në gjumë, unë vendosa të kontrolloj telefonin e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nuk kishte asgjë të dyshimtë në mesazhet dhe në rrjetet sociale, kështu që unë shkova në listën e thirrjeve,” tha ajo.Aty takova tre kontakte të dyshimta, të thirrura shpesh.Njëra ishte “prekja më e butë”, një tjetër “lot i ëmbël” dhe e treta “gruaja e ëndrrave të mia”.Në atë moment u çmenda dhe fillova të mendoj se sa më beson burri im. Nuk e durova dhe menjëherë shkova në tualet për të thirrur ata numra. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive