Lajm

Shërbetorja e një PASANlKU i kërkoi djaIit të saj të rrinte në banjo. Kur i pasuri e GJETl djaIoshin aty duke ngrënë, bëri një VEPRlMlN që vuIosi j etën e 4 VJEÇARlT përgjithmonë

Një m anjat ka ftuar shërbyesen e tij të marrë pjesë në një darkë banketi të mbajtur në rezidencën e tij dhe i kërkoi asaj të sillte së bashku djalin e saj 4 vjeçar edhe në darkë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Megjithatë, ishte një nënë e vetme ndjeu se ajo ishte e papërshtatshme për të ngrënë dhe përzier me të ftuarit e pasur dhe të statusit të lartë kështu që ajo u ofrua vullnetare për të punuar aty në darkë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pap ritur, një inc;i de nt i madh ka ndodhur me fëmijën e saj gjatë darkës dhe inc ;id enti mësoi djalin një mësim të jetës i cili më vonë ndryshoi perceptimin e tij rreth jetës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…