Lajm

Njihuni me deputetet beqare të Kuvendit të Kosovës

Me krijimin e qeverisë Kurti II, shumë emra të rinj u bënë pjesë e Kuvendit të Kosovës.Ashtu siç edhe ua garanton ligji me kuotën femërore, janë gjithësej 41 femra që iu është besuar mandati i deputetes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Secila nga to përmes biografisë, kanë zbuluar statusin civil.Bazuar në radhitjen alfabetike në web-faqen e Kuvendit, si beqare është deklaruar Adelina Grainca, e cila nuk ka shumë ditë që aderoi nga PDK në Lëvizjen e Albin Kurtit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Beqare, ka thënë se është edhe ish- ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj.Mitrovicasja, Arjeta Fejza, poashtu ka bërë me dije se është beqar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet