Lajm

Në ditën e martesës, njerku i bëri diçka që askush s’do ta bënte …!!

Në ditën e martesës, njerku i bëri diçka që askush s’do ta bënte …!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai e kishte dashur shum nënën e tij dhe shpesh i kishte takuar në rrugë në ditët kur binte shi dhe i kishte shërbyer me vozitje, shkruan revista Kosovarja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet