Lajm

Ndodh h’ataja te Astiri :Burri i d’ëshpëruar: F’allxhoret më tër,buan gruan, me një shikim më…

Edhe pse jetojme ne shekullin e XXI-të, ende shume njerez besojne te fal lxhoret dhe shohin fi lxhane e letra.Por një si tuatë e paz akontë qe i ka ndod hur një gruaje në afërsi të zones se njohur te Astirit ne Unaze te Re,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

teksa ka parë fatin tek një fal lxhore, na ben te gjitheve te mendohemi dy here para se tu besojme serish ketyre grave.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Edhe pse jetojme ne shekullin e XXI-të, ende shume njerez besojne te fal lxhoret dhe shohin fi lxhane e letra.Por një si tuatë e paz akontë qe i ka ndod hur një gruaje në afërsi të zones se njohur te Astirit ne Unaze te Re, teksa ka parë fatin tek një fal lxhore, na ben te gjitheve te mendohemi dy here para se tu besojme serish ketyre grave.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…