Lajm

Kuksiani Tregon Tm,Errin E Jetës: Ja Si E Z,Ura Gr,Uan Në B,Anjo Duke Më Tra Dht,Uar Me Sh,Okun Tim Më….

Jam një 34-vjeçar që jetoj në emigracion.Një ditë u ktheva nga puna në shtëpi gruaja nuk doli të ma hap derën,hyra mbrenda po e kërkoj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në shtëpi nuk e pash askund,por dëgjova një zë prej banjos,shkova menjëher dhe në atë moment më ndodhi tmerri e pash gruan me shokun tim, nuk u përmbajta dhe në atë moment……//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Jam një 34-vjeçar që jetoj në emigracion.Një ditë u ktheva nga puna në shtëpi gruaja nuk doli të ma hap derën,hyra mbrenda po e kërkojnë shtëpi nuk e pash askund,por dëgjova një zë prej banjos,shkova menjëher dhe në atë moment më ndodhi tmerri e pash gruan me shokun tim, nuk u përmbajta dhe në atë moment…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet