Lajm

Jam e lirë, jetojë në Gjermani, kërkoj një mashkull për Iidhje ose edhe martesë

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur nr per kontakt mund ta merrni pasi te kryhet rekl,a,ma.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT