Lajm

“Jam e fejuar prej dy muajsh me nje djale qe ma gjeti fisi, por kam një hall të madh”, kjo vajzë ka nevojë për..

Kjo është historia e një vajze, e cila është e fejuar, por partneri është mjaft xheloz dhe nuk e lë as të dali.Historia:Jam e fejuar prej dy muajsh me një djalë.Ma prezantuan djalin fisi im që njihej me fisin e tij. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. U fejuam me shkesi, le ta themi troç. Unë nuk e njihja më parë dhe ai nuk më njihte. Pasi dolëm dy tre herë për kafe vendosëm të fejoheshim. Për familjen Kjo është historia e një vajze, e cila është e fejuar, por partneri është mjaft xheloz dhe nuk e lë as të dali.Historia:Jam e fejuar prej dy muajsh me një djalë.Ma prezantuan djalin fisi im që njihej me fisin e tij. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet