Lajm

E ak uzoi publikisht se nuk ishte e vir gjër/ Vajza jetime shqiptare i dorëzon unazën dhe çmend rrjetin

Disa orë më parë pranë redaksisë së shkroi një djalë i ri, i cili ndau historinë e tij dhe të të një vajze me të cilën ai kishte pasur marrëdh ënie/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Djali shkroi se ai ishte emigrant dhe se kishte 6 vite që jetonte jashtë Shqipërisë. Para tre vitesh, ia njihet me një vajzë në rrjetet sociale dhe pasi vjen në Shqipëri e takon atë dhe kalojnë një natë në hotelDisa orë më parë pranë redaksisë së shkroi një djalë i ri, i cili ndau historinë e tij dhe të të një vajze me të cilën ai kishte pasur marrëdh ënie/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet