Lajm

Bëni këtë veprim dhe gratë menjëherë do të arrijnë ek.stazë!

Studiuesit gjermanë anketuan 240 gra rreth org.azmës, dhe më shumë se gjysma vlerësuan se kënaqësia e një partneri është shumë e rëndësishme në mënyrë që të kënaqen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gazetari Michael Kastleman, i cili më shumë se 40 vjet u përgjigjet pyetjeve të cilat kanë të bëjnë me s.eksin, thotë që shumica shtrojnë pyetjen – si t’i ndihmoj partneres sime /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Studiuesit gjermanë anketuan 240 gra rreth org.azmës, dhe më shumë se gjysma vlerësuan se kënaqësia e një partneri është shumë e rëndësishme në mënyrë që të kënaqenGazetari Michael Kastleman, i cili më shumë se 40 vjet u përgjigjet pyetjeve të cilat kanë të bëjnë me s.eksin, thotë që shumica shtrojnë pyetjen – si t’i ndihmoj partneres sime /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet