Lajm

Rrëfimi i 17-vjeçares: E bëra me katër djem në një festë, tani jam shtvtzënë

Ishte një shtëpi e madhe dhe nuk ishte asnjë tjetër i moshës tonë. Të gjithë dukeshin në të 20-at. U ndjeva nervoze dhe piva disa pije për tu relaksuar. Një djalë i bukur më qeshi. Muzika ishte e lartë dhe ai bërtiti që ta dëgjoja: “Hajde shkojmë diku ku mund të dëgjojmë veten”. U ngjitëm sipër dhe më tha se dukesha shumë svksi. Folëm pak, u pvthëm. Më pas më shtriu me delikatesë në krevat dhe bëmë svks. Fjetëm pak dhe më pas më zgjoi me zhurmën që po bënte kur po dilte nga dhoma./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai nuk u kthye më, por një djalë tjetër hyri për të më pyetur nëse jam mirë. Ne folëm pak. Ndihesha më e sigurt në dhomat sipër sesa poshtë ku ishte rrëmujë dhe zhurmë. Ky djalë dukej shumë i mirë, edhe ai donte svks. Mu duk eksitvese dhe joreale, sikur ishte një film ku shihja veten. Më pas erdhën dy djem të tjerë që dukeshin sikur ishin miqtë e tij. Pjesa tjetër ishte e turbullt, por e di që bëra svks edhe me ata. Shoqja ime më zgjoi rreth orës 4 të mëngjesit duke më pyetur se çfarë kishte ndodhur. Hipa në autobus në mëngjes për tu kthyer në shtëpi dhe kisha një ndjenjë të çuditshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet