Lajm

Qytetarja “dhuron shfaqje” në autobusin e Tiranës, nxjerr pjesët int.ime dhe (FOTO)

Tran/sporti ur/ban është kthyer në një prej pro/blemeve kryesore në vend për qytetarët e Tiranës. Deri më sot, në autobusat e Tiranës së Re ishim “mësuar” duke parë konflikte, përl/eshje të dhu/nshme apo edhe aks/idente, por ajo që nuk kishim parë deri më tani ishte rasti që ilustrohet me video edhe në vijim.

Një ngj/arje e pakën/dshme ka ndodhur pasditen e sotme brenda autobusit, ku një grua ka nxjerr pjesët in/time të trupit të saj, ndërsa ka folur në mënyrë ba/nale. Ndërkohë, një ndër qytetarët që ka qenë në autobus dhe ka parë të gjithë ngj/arjen, ka shkruar pranë redaksisë së Tran/sporti ur/ban është kthyer në një prej pro/blemeve kryesore në vend për qytetarët e Tiranës. Deri më sot, në autobusat e Tiranës së Re ishim “mësuar” duke parë konflikte, përl/eshje të dhu/nshme apo edhe aks/idente, por ajo që nuk kishim parë deri më tani ishte rasti që ilustrohet me video edhe në vijim. Një ngj/arje e pakën/dshme ka ndodhur pasditen e sotme brenda autobusit, ku një grua ka nxjerr pjesët in/time të trupit të saj, ndërsa ka folur në mënyrë ba/nale. Ndërkohë, një ndër qytetarët që ka qenë në autobus dhe ka parë të gjithë ngj/arjen, ka shkruar pranë redaksisë së JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.