Lajm

Ky Qift Dety.Rohet Ti Paguaje Komshiut 500 Euro Per Arsyen E Pab.Esueshme Qe Do Ju Lere Pa Fjale

Duket e çud.itshm.e, por një çift grek me banim në Athinë duhet t’i paguajë komshiut që jeton një kat poshte tyre plot 500 euro sa herë që dy vajzat e tyre të mi.t.ura bëjnë zhurmë në shtëpi.Krahas kësaj, ata duhet të paguajnë një kompensim të dë.mit moral prej 60 000 eurosh për zhurmën e bërë deri në momentin

kur çështja shkoi në gjy.katë! E gjithë kjo ka ardhur pasi komshiu një kat poshtë tyre është ank.uar në gjykatë se vajzat e çiftit bëjnë mjaft zhur.më teksa luajnë në shtëpi duke i pris.hur qetësinë.“Unë kam dy vajza të vogla dhe ato bëjnë zh.urmë, por jo që të shkaktoë një vendim kaq eks.trem të gjykatës.Komshiu poshtë nuk ka punë tjetër dhe tashmë po merret me ne.Një herë, teksa vajzat po luanin ai i ra tavanit aq for.të nga poshtë sa menduam se ra të.r.met.Vajzat u tm er.r.uan dhe u futën poshtë krevatit”, tha nëna e vajzave për mediat greke.Shikovid me poshte: