Lajm

Ky komb ne ballkan më së shumti i praktikon marredhvniet

Këto të dhëna i ka publikuar faqja e kushtuar basteve, pas anketës të cilën e ka bërë me 2.729 përdorues të rritur nga 11 shtete. Sërbet theksojnë që bëjnë svks 12 herë në muaj – gjë që i vë në majë të Ligës ballkanike të dashnorëve. Pas tyre janë malazezet – 11, ndërsa pasojnë shqiptaret dhe kosovaret me 9 herë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Edhe pse veten e konsiderojnë të zjarrtë, bullgarianet janë në fund të listës, me katër mvrrëdhënie svksuale në muaj. Më të këqij se ata gjithashtu janë maqedonet “e zjarrtë” dhe boshnjaket romantikë. Kurse Lista europiane duket keshtu: “Si duket që Unioni Evropian duhet të brengoset që me Brex-itin humbi shtetin më svksual në kontinent”, ka thënë portparoli i faqes, John Pentin.