Lajm

Kjo 18 Vjeçare Ka Një H.All Të Madh Sipas Saj, Ajo Thote Se: E Dua Shume, Por Nuk Ka Lekë, Si T’ja Bej?

Një vajzë ka një h.all të madh. Ajo është njohur me një djalë, i cili i ka kërkuar që të krijojnë një lidhje, por ajo ndodhet në dile.më.Fakti që i riu nuk ka një shkollë të lartë, nuk ka një punë të mirë dhe s’ka të ardhura të mira e bëjnë vajzën të ste..pet.Por, nga ana tjetër ajo shprehet se ai i jep qetësi dhe ia ndryshon gjithnjë ditën.18-vjeçarja tregon se ka vu.ajtur shumë, ndaj nuk dëshiron që fëmijët e saj të kalojnë atë që ajo ka kaluar.Shikovid meposhte:

Kjo ëshë ajo që e pengon të lid.het me djalin, ndërsa kërkon nga ndje.kësit një mendim që mund ta ndihmojë të zgjidhë këtë dil.emë të madhe.‘Përshëndetje!! Nuk dija ku të drejtohesha tjetër sepse të gjithë do më gjy.kojnë dhe askush s’do të më japë një mendim të vlefshëm nga njerëzit që njoh, prandaj vendosa të drejtohem këtu pasi edhe njerëzit që s’më njohin mund të më japin naj mendim të vlefshëm….