Lajm

Habit 23-vjeçarja: Ja si e kapa nënën duke e bërë me të dashurin tim

E kam kapur nënën time duke bërë s e k s me të dashurin tim në shtrat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tro nditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre. Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vjeçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur.

Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një klub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë. Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re. Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një hotel. Mamaja ime është 45 vjeçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer. Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtratin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën.