Lajm

Gruaja e martuar qe do t’ju lërë pa gjumë sonte: Dua ta bëj me çdo mashkull që më qesh në rrugë, kam shumë

Para 5 muajsh ishim të ftuar në shtëpinë e një mikut tonë për një festë. Bashkëshorti im është hidraulik dhe kishte punë, por tha se do shkonim pasi nuk do pinte pije alko.olike. Dy orë më vonë pasi shkuan në shtëpinë e mikut, ai mori një telefonatë të rëndësishme, kështu që ramë dakord që në shtëpinë time do më shoqëronte shoku.

Ia kaluam bukur pasi pimë edhe disa pije. Ishte mesnatë dhe isha paksa e de.hur. Shoku i burrit më çoi në shtëpi ashtu siç e kishim lënë. Kur ikëm në shtëpi përfunduam duke bërë se.ks në tavolinën e kuzhinës. Ky ishte vetëm fillimi, pasi tani bëj se.ks çdo ditë. Një djalë vetëm duhet të më qeshë në rrugë që ta tërheq diku e të kryej marrëdhënie.Por e di se po shkatërroj jetën time si dhe martesën 20-vjeçare. Kam shumë frikë se bashkëshorti do e zbulojë. Dua që të ndaloj, por trupi im nuk më lejon. Jeta ime është një rrëmujë.