Lajm

E Tme.R.Rshme/ Gruaja Mëson Se Burri E Tra.Dhton Me Një Te Re! H.Akmarrja Rr.Ëqethëse Dhe Letra E Saj Do Ju BEFASOJ

Vajza ishte menaxhere e një prej kompanive më të mira farmaceutike në Amerikë, ndërsa Mark kishte një firmë ndërtimi dhe në gjendje të mirë financiare.Pas një periudhe prej 1.5 vitesh “dashurie”, Mark dhe Lori vendosën të martoheshin dhe dasma u zhvillua në një nga liqenet më të bukura të Amerikës në prezencën e shumë familjarëve, miqve të tyre dhe kolegë të punës.

Çifti kishte vendosur të krijonte një pasuri të mirë para se të shtoheshin me fëmijë, ndaj dhe për ta nuk kishte asnjë nxit.im.Pas 3 vitesh martesë, Lori filloi të shfaqë shenjat e para, duke i kërkuar Markut që ata të nisnin të provonin për të pasur një fëmi, por Marku vazhdimisht i thoshte gruas së tij se ndihej i lod.hur, ose se ishte kaq i zënë me punë sa nuk përqendrohej dot tek marr.ëd.hënia.