Lajm

E Pa.Zakonte/ E Tur.Pshme Se Si Gruaja Ndahet Nga I Shoqi Dhe Martohet Me Djalin E Tij

Një grua në Rusi ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin.Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.

Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e a ku.zo.n për jos.hjen e djalit të tij, por ajo e m.ohon.Marrëd.hë.nie të çuditshme e quajti burri këtë lidhje.“Dëgjoheshin duke bërë da.shuri. Unë isha i dës hp.ër.u.ar kur kuptova se Marina po m a.shtr.on.te me djalin tim”, tha i dësh.p.ëruar Alexei Shavyarin