Lajm

E ka bërë si burrat/ Gruaja shqiptare zbuloi tra dhtinë e bashkëshortit, ajo që i bëri më pas i la të gjithë me gisht në gojë

Tra dhtia e burrit e ka bërë një grua shqiptare që të he lmojë bashkëshortin dhe pastaj t’ia lid hë ka bllon për fy ti. Ngjarja ka ndodhur në Cyrih, ku edhe jeton çifti. Bashkëshortët kanë tre fëmijë. “Luljeta A. në prill të vitit 2018 në pijen e preferuar të burrit ka hedhur “Risp eral dhe Te mesta”. Burri bie në gjumë të th ellë. Ju ftojm te sht ypni vid eon me po sht

Kur gruaja vëren në mengjes se burri është ende gj allë ajo rreth qafës ia mbështjell k abllon elekt rike, në ato momente zgjohet burri dhe përpiqet të shpëtojë. Nga zhurma zgjohen vajzat dhe e shpëtojnë babain e tyre”, thuhet në ak taku zë.Ngjarja është nxitur për faktin se Arsim.A ka një dash nore shumë më të re në Kosovë. Luljeta. A (53) punonte si asistente e infe rmieres. Arsim A. ka disa prona në Kosovë me një vlerë totale prej 170 mijë CHF. Bashkëshortët kanë qenë të njohur për autori tetet edhe për mashtrime, prandaj prokurori ka bërë thirrje për dë bim nga Zvicra për të dytë, për burrin 10 vjet për gruan dëb im prej 15 vjetëve. Ju ftojm te sht ypni vid eon me po sht