Lajm

“E Bëj si e çm.end.ur me një djalë që ma solli shoqja në… por kam të dashur gati për fejesë”

Bëj s e k s eksitues dhe argëtues me të dashurin tim pa angazhime, por do ta humb të dashurin tim, nëse ai e kupton. Jam një vajzë 24 vjeçare dhe e kam njohur të dashurin tim kur shkova për vizitë tek motra ime, e cila jeton në një qytet tjetër. Pas disa pijeve, motra ime më sugjeroi që të shkonim për të ngrënë. Ishte një djalë shumë i mirë prapa nesh dhe pyeti nëse mund të ulej me ne. Unë kalova shumë mirë me të dhe i shkëmbyem numrat e telefonit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne jemi bashkë prej një vitit dhe lidhja është e mahnitshme. Ne tërhiqemi shumë me njëri tjetrin. Ai është 23 vjet. E dua atë dhe asnjëherë nuk kam shikuar për tu argëtuar diku tjetër. Por së fundmi e kam njohur dikë. Ai është 25 vjet dhe është shoku i ngushtë i të dashurit të shoqes sime të ngushtë. Ne dolëm një natë për argëtim dhe kalova mirë me të. Kur shoqja ime dhe i dashuri i saj u fejuan ne shkuam bashkë për të festuar. Më pas të gjithë u kthyem në banesë dhe unë përfundova duke bërë s e k s me atë djalin. Ishte çmenduri. Ai kishte pasur një lidhje të gjatë dhe ishte lënduar nga ish e dashura./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet