Lajm

Doni Të Shkoni Të Jetoni Aty? Ky Vend Në Europë Është Më I Lumturi Në Botë, Shteti Bën Shumë

Sipas raportit botëror të lumturisë, për të katërtin vit radhazi shteti më i lumtur në botë është Finlanda. Pas saj vjen Danimarka, Zvicra, Islanda dhe Holanda.Sipas ekspertëve pozicionimi i vendit nordik kryesisht ka të bëjë me besimin e popullsisë tek komuniteti i tij, element që ka…Shtyp reklamen per te lexuar me teper

Sipas raportit botëror të lumturisë, për të katërtin vit radhazi shteti më i lumtur në botë është Finlanda. Pas saj vjen Danimarka, Zvicra, Islanda dhe Holanda.Sipas ekspertëve pozicionimi i vendit nordik kryesisht ka të bëjë me besimin e popullsisë tek komuniteti i tij, element që ka…Shtyp reklamen per te lexuar me teper