Lajm

Vjehrri më përzuri nga shtëpia”, 23-Vjeç arja nga Shkodra rrënqeth me historinë

Kjo është letra e një 23-vjeç are shkodrane, e cila ka nevojë të ndajë me ndjekësit historinë e saj, duke kërkuar edhe ndonjë këshillë.Kam nevojë të flas me dikë, ose ndoshta të marr edhe ndonjë këshillë. Jam e lidhur me të dashurin tim prej rreth dy vitesh (Jemi më shumë të fejuar në fakt se sa të dashur edhe pse nuk kemi bërë asnjë ceremoni fejese)./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jam 23 vjeç dhe ai është 24.Pas shumë historish të përfunduara keq nga ana e të dyve, përmes një njohje të thjeshtë miqësie lindi një lidhje e fortë që na bashkon. Për t’i rënë shkurt, është si të bashkëjetojmë në shtëpinë e tij, sepse ai ka një shtëpi shumë të madhe dhe kështu që jemi më rehat duke qenë se shtëpia ime është shumë e vogël./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet