Lajm

Unë Mirjeta po ju tregoj si e bëra me gjinekvlogun serb

Përshendetje du tju tregoj nje ndodhi qe me ndodhi. Quhem Mirjeta 30 vjece, burrin e prura nga Kosova para 2 viteve e morra me mesit me ndermjetsim te familjeve shume eshte /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

djali mir puntor dhe i ndegjushem, shum ka frig nga une shkaku i vizes. Sidoqoft nuk ndiej knaqesi në krevat me të , dhe një ditë e lashë një termin per te gjinekologu, erdhi edhe burri, nuk edisha une qe eshte serb por kur hyna mbrenda, Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive