Lajm

Skvndal në autobusin në Tiranë, vajza me minifund me shoferin bëjnë(VIDEO)

Ska ndal në autobusin në Tiranë, vajza me minifund me shoferin bëjnë…!!Skan dal në një prej urbanëve të kryeqytetit. Qytetaret kane filmuar nje sk ene kur shoferi i autobusit ka shfaqur papërgjegjësi në drejtimin e mjetit, i cili ishte i mbushur me pasagjerë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Personi që ka filmuar ngjarjen e ka dërguar videon te faqja “Lolita” në rrjetin social , ku ka denoncuar rastin në fjalë. “Jemi ankuar kot për çmimin e biletës së autobuzëve. Tani shërbejnë edhe si autoshkollë!”, thuhet në përshkrimin e videos. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive