Lajm

Pronarët nuk janë në shtëpi, Ja çfarë bën pastruesja e vetme (VIDEO)

Pronari i kësaj shtëpie vërtetë është larguar për në punë, por pronën e tij e ka lënë në duar të “sigurta”.Për më tepër ai ka me se të argëtohet kur të kthehet në shtëpi dhe të dëgjojë “zogun” magjik, që /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

do t’i tregojë se çfarë ka bërë pastruesja e tij… Në këtë video do të shihni se si pastruesja që filmohet pa e ditur, në momentin që pronarët nuk janë në shtëpi, zhvishet dhe rrobat e saj i fut në lavatriçe, ndërkohë që pastron vetëm me të brendshme. shi ko vi doen e pl ot me po sht