Lajm

Pas mbulesës, Shkëndija thotë që vetëm me këtë kusht e kisha marrë burrin

Shkëndije Mujaj nuk e merr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë. Shkëndije Mujaj njihej si një nga femrat shqiptare që nuk njihte tabu. Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një mashkull që nuk praktikon besimin mysliman?Gjatë një interviste për “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se kjo gjë nuk do ndodhte kurrsesi dhe se burri i saj i ardhshëm duhet të falet pesë herë në ditë. Ndërsa nuk pranoi të zbulonte nëse ka aktualisht një mashkull në zemrën e saj, duke shtuar se këtë do e tregojë kur të vijë momenti i duhur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet