Lajm

Marina kërkon burrë nga prezantuesi: Bëj sevap, unë se gjej dot vetë

Unë se gjej dot vetë se jam e mbyllur në shtëpi, nuk dal. Unë u fejova me pagesë, ai mori 1 milionë lekë që të fejohet me mua. Unë dua të jet 36 vjeç. Bëj sevap se mirë e bën”, tha 35-vjeçarja. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Dua t’më gjesh një burrë që ta kem për gjithë jetën. Unë se gjej dot vetë se jam e mbyllur në shtëpi”, kështu tha Marina nga Peshkopia e cila telefonoi në “Aldo Morning Show”. “Jam Marina nga Peshkopia, jam 35 vjeç. A ke mundësi me më gjet ndonjë që ta kem për gjithë jetën. Unë kam qenë vetëm një herë e fejuar. Dua t’më gjesh një që ta kem për gjithë jetën që të jetë nga Tirana./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet