Lajm

Kjo është Shqipja e cila në Gjilan punonte për rrogë 150 euro, kurse tani po mahnit Zvicrën me mjeshtritë e saj

Me prejardhje nga Gjilani i Kosovës, Shqipe Déforel kohën e ndanë me pejsazhet e bukura alpike dhe punëtorinë e saj në Vuadens.Ajo është duke përjetësuar një zeje tradicionale/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pothuajse të harruar: fabrikimin e një lloj tjegullave të drunjta.Tash e pesë vite, gruaja e re me plot energji dhe me sy mgjyrë kafeje, Shqipja e ka lënë Kosovën për tu vendosur në Zvicër. / Hvp videvn 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive