Lajm

Jam 41 Vjeqe kërkoj burrë me Letra, përmende ndonjë shokë që do ti pëlqejë

Kerkoj te njihem me burra shqiptar afer Zürichut. erkoj nje burre qe te me respektoje, te me doje dhe jo te me rrahi. Kerkoj burre qe eshte i mire ne shtrat dhe jo pianec e dembel/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Un jam e divo’rcuar nga burri me par dhe nuk kam fmij. Burri pinte ishte dembel e donte me me ab’zu. Burra te till nuk kerkoj! Le tshkruajn vec burrat serioz. / Ju ftoj më që ta hvpni për 5 seko nda dhe shf aqen pa mjet eks kluzive!