Lajm

Ja se si Anviu ma coptoi këmishën dhe më shkatërroi në kollomoç

Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit . Ju ftojmë që ta hapni për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Avniu është komshiu i gjyshit dhe i ndihmon atij me punët bujqësore.Një ditë pasi më shikoi thellë ai insistoi që të shkoja me të me traktor në fushën e tij.Ma mori mendja që donte të më prekte por asnjëherë se kisha menduar se do të më shqyente.Me posht keni 2 video te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan por pritni pak deri te largohet…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet