Lajm

I thotë të dashurit se po shkon të flejë por ai e kap mat, justifikimi i vajzës nga Tirana është epik

Kjo është një bisedë mes një çi/fti në Tiranë, e bërë në aplikacionin e mesazheve “WhatsApp”. Mund të ndodhë shpesh që keni keqkuptime në marrëd/hënien tuaj dhe që të hasni probleme,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

por ky rast është tejet ekstrem.Bëhet fjalë për djalin, i cili i ka shkruar të dashurës së vet pasi ka mësuar se kjo e fundit kishte dalë në një nga pubet e kryeqytetit, por që nuk i ka thënë gjë atij. JU FTOJM TE SHT YPNI KE TU ME POS HT