Lajm

Femra, bëni këto gjëra e mashkulli do t’ju bjerë në gjunjë. Ama numrin 4 duhet ta vësh në prvktikë me kujdes

Joshja është një lojë dhe në dashuri fiton kush largohet, ne e dimë këtë shumë mirë. Le të mësojmë se si ta mbash një mashkull të lidhur pas vetes, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

këtu janë 5 kës hilla se sit a bëni këtë:“Historitë e pamundura” na tërh eqin, ato paksa të paqarta dhe të vës htira na mag jepsin, por edhe burrat nuk janë të im unizuar ndaj këtij rregulli tërheqës, shkruan ShkodraNews. Si të bëjmë që një mashkull të çme ndet pas nesh?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet