Lajm

“E bëra 5 herë brenda natës me shoqen e ngushtë të gruas time, në mëngjes ajo

Një burrë nga shokuar lexuesit e “The Sun” me historinë që ka rrvfyer. Ja letra: E dashur psikologe, unë prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të mirë, e duam shumë njëri-tjetrin. Ama një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo sapo është ngarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë. Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi. Kur shkova aty ishte dhe ajo duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ajo m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte. Mua kaq më mjaftoi që të humbja mendjen dhe të mëkatoja 5 herë duke tra.dhtuar gruan time të dashur. Të nesërmen në mëngjes nuk fola asnjë fjalë dhe shmangia takimin me shoqen e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet