Lajm

E bëja 6 herë në ditë. Historia e 34-vjeçares

Nje histori kjo qe po ben xhiron e rrjetit. Një eksperte se.ksi ka dëmtuar rëndë va.ginën e saj për shkak të përdorimit të shpeshtë të lojës së se.ksit. E reja Nadia Bokody ka treguar historinë e saj që të paralajmërojë femrat e tjera për këtë gabim, i cili nuk duhet bërë në asnjë mënyrë. Dhe u nda nga bashkëshorti, ajo po kërkonte një mënyrë për të patur një je të se.ksuale aktive prandaj bleu vibrator./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“U fiksova me të dhe kënaqësinë që më jepte pas disa muajsh që nuk kisha kryer se.ks. Ishte cliruese dhe furnizuese për të marrë kontrollin e se.ksualitetit tim. E përdorja gati 6 herë në ditë, duke e vendosur në opsionin e shpejtë”, tha 34-vjeçarja për një revistë australiane. WOW! Pas disa kohësh, ajo ndiente dh.imbje të forta dhe të padurueshme pasi va.gina e saj ishte dëmtuar rëndë. Vizitat tek mjekët e detyruan që të heqë dorë nga vesi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet