Lajm

Djali nga Thethi: Si e bëra me rumunën në pyll, u habit nga shqiptarët

“Eksperienca ime më e hatashme ka qenë kur bëra marrëdhënie me një rumune.Ishte verë dhe ajo ishte 16 vjeçe dhe kishte ardhur në Theth me familjen për pushime.E njoha atje dhe nisëm miqësinë. Rrinte vetëm me mua, sepse unë i tregoja zonën.Ishte aq e bukur sa ngjante si ruse, sy bojëqielli dje flokë biondë natyralë. Në fakt e pëlqeva sapo e pashë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe asaj i pëlqeva shumë sepse ma shprehu vetë e para. E nejse, një natë e nxorra shëtitje nga rruga e malit dhe nisëm duke u puthur.Nuk e mendoja kurrë, por ajo ishte e virgjër. Atë natë bëmë se ks dhe ishte diçka e paparë dhe ajo mbeti e habitur.Sepse kishte dëgjuar se djemtë shqiptarë janë të egër, por unë ju duka mrekullia vetë. hahaha.Atë natë nuk e harroj as unë sepse më ka pëlqyer shumë. Ishte e veçantë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet