Lajm

Djali nga Lezha: Vazhdo bëje si i tërbuar, si e lashë të dashurën pa gjumë derisa ajo ma

Një djalë ka treguar se e dashura e tij e ka braktisur sepse ai është i fiksuar pas punës. Madje ai është aq i dhënë pas punës sa harron edhe të hajë bukë. Kjo është historia e rrëfyer. “E humba vajzën që doja, sepse puna fitoi. Jam 24 vjeç nga Lezha dhe jam i lidhur, isha më saktë prej 2 vitesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo është një vajzë shumë e mirë dhe më ka duruar shumë. Unë merrem me krijim programesh kompjuterike dhe kush e njeh këtë fushë e di se sa sfiduese dhe sa kohë të merr. Ajo në fillim e duroi këtë punën time me orare të stërgjatura, derisa një natë e lashë pa gjumë dhe ajo mendon se e kam tradhëtuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet