Lajm

Burrit i ‘ik ën truri’ pas balerinvs në lokal, ja çfarë bën e shoqja (VIDEO)

Ngjvrja ndodhi në një lokal na te të Palermos në Siçili. Një vajzë që punonte si kub iste vendosi që të ndi zte mbremjen dhe zbriti të kërc ente në mes të kli entë ve të lokalit. Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe I “sistemoi” gjërat me të shoqin në mënyrën e saj. Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe I “sistemoi” gjërat me të shoqin në mënyrën e saj, Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive