Lajm

Burri i shkruan gruas se do shkonte në hotel me se kretaren, ‘hvkmarrja’ e saj ishte briliante. Do shkriheni

Dhe përgjigja e të shoqes ishte:“I dashur burri im, e mora mesazhin tënd dhe dua të të falënderoj që më lajmërove. Përfitoj nga ky rast për të të kujtuar se, edhe ti je 54 vjeç. Veç kësaj, të informoj se kur ti të jesh duke lexuar këtë mesazh, do të jem në Hotel Fiesta me Michelin, ins truktorin tim të tenisit, që ashtu si sekretarja jote, është 18 vjeç./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke qenë se je një biznesmen i njohur, dhe për më tepër i diplomuar në Matematikë, mund ta kuptosh kollaj se ne të dy ndodhemi në si tuata të ngjashme por… me një dallim të vogël: ’18 hyn më shumë herë tek 54-a, se sa 54-a tek 18-a… Kështu që, mos më prit deri nesër.Një puthje nga gruaja jote që të kupton shumë mirë…”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet