Lajm

‘Bredhin dhe kur vjen koha të martohen shkojnë e qe pen’, moderatorja flet per femrat kur pyetet për…

Ka femra që zgjedhin të kenë mar rëdhënie, e kur vjen koha e martesës në fund qe pen, sikur ajo pika e gj akut do i vejë vulën zgjedhjeve të së kaluarës së saj… Flasim për ta bu…aty ku me ndërgjegje himeni vlen më shumë se dëshirat dhe emocionet ind ividuale.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mo deratorja e ‘Top Channel’, Fjoralba Ponari ka bere nje de klarate te forte per femrat te cilat sipas saj kur duan te martohen ven dosin te fshijne te shkuaren me nje te qe pur.E pyetur nëse “vir gjëria në Shqipëri është ta bu apo in jorancë?”, mod eratorja i ka dhënë një përgjigje të sht jelluar ku thotë:”Për sa kohë ka meshkuj që zgjedhin të bredhin lule më lule vet por nusen e duan të vi rgjër…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet