Lajm

43-vjeçari bashkohet me dashurinë e jetës pas 25 vjetësh, por trvnditet nga ajo që kupton pastaj

Gruaja ime është 42 vjeçe. Por unë kuptova se ajo më tra.dhtoi, pastaj e tra.dhtova edhe unë disa herë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këtë e bëra më së shumti për të marr hak, por e kam lënë një vazjë shtatzanë, krejtësisht në mënyrë të paplanifikuar. Falënderoj Zotin që ajo nuk dëshironte të bëhej nënë, kështu që lidhja me të përfundoi. Gruaja ime pastaj i kuptoi të gjitha aferat e mia, dhe vendosi që të përfundonte martesën tonë. Ajo më tha se do të largohej, dhe unë e gjeta veten duke jetuar vetëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet