Lajm

Shoqja E Ngushtë Më Kërkon Diçka Të Tūrpshme, Rrëfehet Vajza Shqiptare Dhe…

Vajzës i kërkohet të zërë të dashur, ndryshe shoqja nuk do ta mbajë më mike sepse “është e prapambetur”. Historia shokuese është rrëfyer. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Jam një 16 vjeçe nga Puka dhe jam nxënëse shumë e mirë në mësime. Jam shumë simpatike.Nuk kam qenë asnjëherë e lidhur edhe pse një djalë më pëlqen shumë fort. E kam në shkollë.Unë kam një shoqe të ngushtë që është 17 vjeçe dhe ajo ka patur 2 të dashur deri më tani.Mua më pëlqen muzika dhe piktura dhe kohën e lirë e kaloj duke u marrë me to dhe shoqen. Ama shoqja është mërzitur shumë me mua, më quan të prapambetur se nuk jam lidhur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet