Lajm

Na Habiti/ Aktorja Efilmave Me Pullëtë Kuqe E Thotë Hapur: Një Ditë Gjeta Një Emigant Në Rrugë Dhe E Ftova Në Krevat Për Të Bërë….

Aktorja italiane Valentina Nappi ka bërë një rrëfim të pazakontë në emisionin “La Zanzara” në Radio.E famshme për disa filma ajo ka treguar se tashmë në Itali ka rënë buxheti për të tillë filma./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Më pëlqejnë për momentin. Jam bërë me hapur ndaj marrd hëni eve me njerëzit. Më tej, ajo ka treguar se një herë ishte e mërzitur dhe duke u kthyer për në shtëpi mori me vete një emigrant dhe kreu marrëdhënie s*ks uale me të.“Çdo qenie njerëzore ka të drejtat e saj. Unë kështu jam. Pa kufij.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet