Lajm

Nυsja rrίhet kεq me vjehrrën, por shikοni reαgimin e djalίt (VIDEO)

Nusja rr.ihet keq me vjehrrën, por shikoni reagimin e djalit. Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kacafytje të mëdha. Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet